Escola i Taller

Crea, retroba, recicla, conserva, restaura, repara…objectes amb les tècniques de les arts i els oficis.

Som Escola, t'ho ensenyem a fer

Recuperem oficis artesanals antics i apliquem les seves tècniques transformant objectes.

Som Taller, t'ho fem nosaltres

Estimem els objectes familiars, personals, retrobats, regalats, oblidats…i els donem una segona oportunitat.

Espai Ravals

Volem ser un referent a la ciutat de Sabadell del coneixement i de l’aprenentatge de les arts manuals aplicades a la creativitat.

ESCOLA D’ARTS I OFICIS

Ravals Taller vol ser un referent a la ciutat de Sabadell del coneixement i de l’aprenentatge de les arts manuals aplicades a la creativitat. Recuperem oficis artesanals i apliquem les seves tècniques per crear, retrobar, reciclar, conservar i restaurar objectes personals o familiars.

” retroba, conserva, recicla, restaura objectes i apren a crear amb les teves mans “

A la nostra escola d’arts i oficis Ravals Taller programem cursos anuals de restauració i conservació de: mobiliari, pintura, llibres, documents gràfics, així com de dibuix, de ceràmica, amb l’objectiu d’aconseguir assolir una bona pràctica de les tècniques associades a aquestes disciplines.

Una escola d’artesania i art pot transmetre coneixements i ensenyança pràctica si també és l’espai dedicat al treball del professional. El taller dels Ravals de Sabadell, es dedica a fer restauracions i conservació d’objectes d’art de tot tipus de materials per encàrrec, previ pressupost.

CERCADOR DE CURSOS I ACTIVITATS

Restauració tradicional pastera. José Luís Linuesa (alumne) #ravalstaller #artsioficis #feinesdalumnes #restauraciotradicional #pastera #fusta #sabadell ... Veure mésVeure menys

3 dies enrere  ·  

Veure a Facebook

Restauració decorativa moble auxiliar. Vicky Yetano (alumna) #ravalstaller #artsioficis #feinesdalumnes #SomEscola #somtaller #restauraciodecorativa #mobleauxiliar #restauraciodemoble #sabadellcentre ... Veure mésVeure menys

5 dies enrere  ·  

Veure a Facebook

Dibuixem les parades del Mercat Central Sabadell. Tardes d’urban sketching en viu, en directe i en moviment amb @lgs.sketch #dibuix #aquarella #urbanskething #sabadell #mercatdesabadell @mcentralsbd @ Ravals Taller ... Veure mésVeure menys

5 dies enrere  ·  

Veure a Facebook

Projecte de restauració de marc de fusta i de fotografia antiga al taller de Ravals Taller. Actuació conjunta Isabel Bonet (fusta) i Montse Garriga (fotografia).
Retrat de dona. Autor: Galeria fotogràfica Vilatobà. Ca. 1910. Mides: 114x80 cm (marc) ; 83x53 cm (fotografia)
Marc de fusta amb decoracions als angles de pasta de guix. Tipus de fotografia: paper revelat amb imatge de plata. Possiblement un aristotip al col.lodió. Sobre suport de cartró. A la part inferior dreta etiqueta adhessiva amb la tipografia: Vilatobà.
Joan Vilatobà Figols. Sabadell 1878-1954
Procés de restauració tradicional del marc de fusta i de la motllura de marc. Neteja mecànica i química de la peça. Desinfecció de xilòfags. Recomposicio dels ornaments decoratius dels àngles amb alginato prèvia còpia amb escaiola. Retoc cromàtic i acabat amb cera de poliment envellida.
La fotografia no ha estat restaurada. Emmarcació amb materials de conservacio: paspartú, cartró pluma i papers barreres de ph neutre.

@ Ravals Taller
... Veure mésVeure menys

6 dies enrere  ·  

Veure a Facebook

Regala “Experiències Tastet” dels nostres cursos o activitats. Pots passar a recollir la teva Targeta-Regal (a partir de 70€)

Subscriu-te al nostre butlletí i no et perdis cap novetat!

RAVALS TALLER
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel.: 938 54 43 25
E-mail: info@ravalstaller.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-20h.

Política de Cookies · Política de privacitat · Avís legal
© 2019 Ravals Taller - Disseny web Dora Studio

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.