QUI SOM

Isabel Bonet

Sabadell, 1962. Restauradora i conservadora de bens mobles, especialitzada en pintura i moble des de fa més de 25 anys. Ha treballat i realizat estudis a diferents tallers de belles arts i de pintura decorativa. A l’any 2005 inicia cursos formatius a l’escola de Conservació i Restauració d’obres d’art ECORE, i obra el seu taller al carrer Sant Quirze de Sabadell. La seva inquietud per ampliar l’oferta als seus alumnes la porta a obrir aquest nou centre, aquesta vegada als ravals de Sabadell.
És la directora artística de l’escola; és la responsable del taller de restauració i conservació de l’àrea de moble i objectes artístics del centre.

 Montse Garriga

Sabadell, 1962. Llicenciada en Història i en Biblioteconomia i Documentació, comença les seves activitats professionals com a documentalista per exposicions i publicacions, i realitza treballs per a museus, arxius i biblioteques. Després d’uns anys treballats al món de l’empresa privada, decideix assumir nous reptes i orienta de nou els seus interessos formatius i de treball vers el món del llibre, l’enquadernació artesanal, la fotografia antiga. És la directora de la gestió organitzativa de l’escola; és la responsable del taller de conservació i restauració de l’àrea de paper del centre.

També som…

Tots els nostres col·laboradors i talleristes que durant l’any venen a oferir-nos els seus serveis relacionats amb el món del treball manual. Per aixó, si tens alguna proposta a oferir-nos estarem encantades de poder acollir la teva inciciativa i programar-la al nostre centre.

Truca’ns, vine, o escriu-nos.

 

RAVALS TALLER
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel.: 938 54 43 25
E-mail: info@ravalstaller.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-20h.

Política de Cookies · Política de privacitat · Avís legal
© 2019 Ravals Taller - Disseny web Dora Studio

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.