El cicle de dibuix i natura va començar el passat dia 26 d’octubre, amb la sessió dedicada al dibuix d’aus rapinyaires. Ens va visitar una àliga Harris i un falcó llaner. Va estar una activitat molt entretinguda pel fet de poder gaudir de l’observació directe per dibuixar aquestes aus tant fantàstiques. I el proper 23 de novembre la següent sessió de dibuix naturalista i científic, aquesta vegada dedicat als bolets. T’hi esperem!

RAVALS TALLER
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel.: 938 54 43 25
E-mail: info@ravalstaller.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-20h.

Política de Cookies · Política de privacitat · Avís legal
© 2019 Ravals Taller - Disseny web Dora Studio

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.