Dibuix en directe, urban sketching, a l’entorn de la Vall Fosca, a La Torre de Capdella, en ple pirineu de Lleida. Vam dibuixar: l’esglèsia romànica de Sant Esteve de Capdella, El Museu Hidroelèctric, i el pobles d’Antist i Beranui. Va ser un èxit de participació i nomès tenim que felicitar als sketchers que van dibuixar, durant 3 dies, racons de la vall sota el sol i la lluna de l’agost!  Aqui els teniu una mostra dels resultats.

 

 

RAVALS TALLER
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel.: 938 54 43 25
E-mail: info@ravalstaller.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-20h.

Política de Cookies · Política de privacitat · Avís legal
© 2016-2021 Ravals Taller

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.