Diada de Sant Jordi esplèndida. L’escola va obrir de nou les portes per donar a conèixer els seus cursos i tallers fixes: conservació i la restauració d’objectes d’art,  ceràmica,  tapisseria,  dibuix i pintura,  urban sketching… I també vàrem presentar les activitats creatives dels propers mesos: la decoració d’una senalla per aquest estiu, el brodat japonès sashiko, els nusos de macramé sobre moble i bijuteria…

El taller estrella, per festejar el dia de Sant Jordi tant català, va estar el de fer d’artesans de llibres i paraules a partir del plegat i enganxat de paper i d’uns exercicis literaris. Qui va voler va poder endur-se un petit llibre personalitzat i únic per regalar.

I tot això banyat amb tocs de blues i de lectures dramatitzades, cent per cent sabadellenques.

Gràcies a tots per la vostra assistència i participació, i endavant artistes!

 

RAVALS TALLER
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel.: 938 54 43 25
E-mail: info@ravalstaller.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-20h.

Política de Cookies · Política de privacitat · Avís legal
© 2019 Ravals Taller - Disseny web Dora Studio

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.