El teatre també va estar present en la jornada de portes obertes de Ravals Taller. Va ser un plaer comptar amb la presència de la Cia. Tips i la seva esplèndida lectura dramatitzada de l’obra, Ball Robat, de Joan Oliver. Després d’un dia ple de tastets dels tallers creatius amb que compta la nostra escola, aquesta  improvisada posada en escena va donar un punt final amb molt bon regust artístic. Els actors van brodar un text més que actual del sabadellenc Joan Oliver. Les nostres portes sempre estaran obertes al teatre i a la cultura en general. I si és genuïnament sabadellenca millor. Us hi esperem de nou!

dsc01755 dsc01776 dsc01789 dsc01796

Per més informació:

http://joanoliver.cat/

https://www.facebook.com/TIPScia/

 

 

 

RAVALS TALLER
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel.: 938 54 43 25
E-mail: info@ravalstaller.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-20h.

Política de Cookies · Política de privacitat · Avís legal
© 2019 Ravals Taller - Disseny web Dora Studio

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.